ERDEM Projesi İçin Hazırlıklarımıza Başladık

02.05.2021 190

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz tarafından geliştirilen ERDEM Projesi ile okulumuza azami 30.000 TL destek sağlayacak bir projeyi hayata geçirmek için proje ekibimizle çalışmalara başladık.

ERDEM Destek 2021 Programı ile Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrenim gören öğrencilerin millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetiştirilmesi; akademik başarı, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal, toplumsal sorumluluk ve gönüllülük faaliyetleri üretme ve yürütme becerilerinin kazandırılması; okullarda fırsat ve koşullar ile mevcut kaynakların daha etkin ve verimli bir şekilde kullanılması; ihtiyaç duyulan alanlarda planlı ve sürekli iyileştirme anlayışıyla kurum merkezli çalışmalar yapılması; okulların kendi kapasiteleri doğrultusunda hazırladıkları projeler ile okullar arası başarı farkının azaltılması ve eğitim öğretimin iyileştirilmesi amaçlanmaktadır.

02-05-2021