Okul Aile Birliği Genel Kurulumuzu Gerçekleştirdik

2022 yılı Okul Aile Birliği Genel kurul toplanatımızı 26 Ekim 2022 tarihi itibarıyle gerçekleştirdik.

27.10.2022 127

2022 yılı Piraziz İmam hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurulu 26 Ekim 2022 tarihinde toplanarak gündem maddelerini görüştü.

Yapılan kurulda Taner Karabulut Geçici Divan Başkanı olarak seçildi. Faaliyet raporları ve gelir gider denetim rapoarlı okunarak oylamaya sunuldu. Oylama neticesinde faaliyet denetim raporu kabul edildi. Ardından tahmini bütçe okundu ve oylamaya sunuldu. yapılan oylamada tahmini bütçe kabul edildi.

Kabul edilen faaliyet raporu ve tahmini bütçeden sonra yeni yönetim ve denetim kurulu seçimi yapıldı. Yapılan seçimde Kadir Aşık, Taner Karabulut, Banu Özdemir, ..., ..., ..., yenetim kurulu;