TRT Spor Spikeri Yasin Dallı Okulumuzda

ERDEM 2021 Programınca desteklenen "Piraziz'de Raketin Yıldızları Doğuyor" projemiz kapsamında TRT Spor Spikeri/ Muhabir Yasin DaIlı,okulumuz öğrencileri ile buluştu.

12.05.2022 377

Öğrenciler tarafından ilgiyle dinlenilen spor spikeri Türk Milli  maçları dahil anlattığı maçlardan kesitler sundu. Öğrencilere anılarını anlatan Dallı, hayal kurmanın önemini vurguladı.

Öğrencilerimizin sorularını da cevaplayan Dallı, daha sonra İlçemiz İsmail Yücel MTAL salaonunda da bir konferans verdi. Program sonunda İlçeilli Eğitim Müdürü Yunus Aydın'ın takdim ettiği çiçeği gençlerden doğum günü bugünlerde olan öğrenciyi sorarak ona hediye ederek gönüllerde taht kurdu.

Ayrıca deneyimli spiker Gençlik Haftası kapsamında İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Güven Çatal'ın daveti üzerine ilçemizde düzenlenen 3×3 basketbol turnuvasını ziyaret etti.