PİRAZİZ İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİN BİLİNCİNDE OLAN, BİLİM VE TEKNOLOJİNİN IŞIĞINDA ÖĞRENEN, YAŞANAN HAYATI YORUMLAYABİLEN, GELECEĞİN DÜNYASINA ŞEKİL VERECEK NİTELİKLERE SAHİP, UFKU GENİŞ, SEVGİ VE HOŞGÖRÜYE SAHİP, HUZURUN VE GÜVENİN TEMİNATI OLAN ÖRNEK İNSAN YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: ÖĞRENCİLERİMİZİN ZİHNİNDE İNSANA, DÜŞÜNCEYE, ÖZGÜRLÜĞE, AHLAKA VE KÜLTÜREL MİRASA SAYGIYA DAYANAN BİR DİN ÖĞRETİMİ ANLAYIŞININ YAYILMASINA KATKIDA BULUNMAKTIR.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 15.30
Isınma: KATI YAKIT - KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE - ARAPÇA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ERDEM - "Piraziz´de Raketin Yıldızları Doğuyor" DOKAP - "Sporla Sosyalleş Bağlan Hayata"

Telefon - (454) 362-0078

WEB - https://piraziziho.meb.k12.tr

Adres - MADEN MAH. ATATÜRK CAD. NO: 52/3 PİRAZİZ / GİRESUN

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri -

Adres - MADEN MAH. ATATÜRK CAD. NO: 52/3 PİRAZİZ / GİRESUN

Ulaşım Toplu taşıma araçları ile il merkezinden ve çevre ilçelerden okulumuza ulaşmak mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Giresun il merkezine 21 Km., Bulancak ilçesine 5 Km. uzaklıktadır.